از ما بپرسید
آیا شما سوالی دارید؟
لطفا سوالات زیر را بخوانید و اگر پاسختان را پیدا نکردید، با کارشناسان ما تماس بگیرید.
بلوک سفالی ، نوعي بلوك است كه براي ساخت آن از خاك رس و افزودنيهاي ديگر مانند آهك و … استفاده ميشود. پس از تهيه گل و قالبزدن و برشزدن، بلوکها را خشك ميكنند و سپس در كوره در دماي 900 درجه سانتيگراد ميپزند. این عملیات به صورت صنعتی است و با ماشینآلات انجام میشود.
بلوکهای سفال با ضخامت 5 تا 20 سانتیمتر به منظور کاربرد های مختلف تولید می گردند. سفال های متراکم و مقاوم در برخورد با یکدیگر صدای زنگ می دهند و با کشیدن ناخن روی آنها خط نمی افتد .سفال های مرغوب رنگ یکنواخت داشته و سطح آنها بدون ترک و آلوئک می باشد. همچنین میزان جذب آن باید بین 8 تا 16 درصد باشد.
در بلوک سفالی فوم دار از یک لایه فوم به عنوان عایق استفاده میشود. عایقکاری نقش بسیار مهمی در گرم نگه داشتن ساختمان در فصل زمستان و خنک داشتن آن در فصل تابستان دارد. به کمک عایقکاری میتوان یک خانه را در زمستان ۵ درجه گرمتر و در تابستان ۱۰ درجه خنکتر نگه داشت. به این ترتیب علاوه بر کم شدن مصرف انرژی، از آلودگی محیط زیست نیز کاسته میشود و منابع انرژی برای استفاده آیندگان حفظ میشود.
آجرنما به عنوان یک عایق در برابر حرارت است که از ورود سرما و خروج گرما در فصول سرد ممانعت می کند. همچنین به علت نقش انعکاسی که در تابستان دارد، گرما را نیز کاهش می دهد.
برای آب دادن آجرها نباید از آب هایی که حاوی املاح بوده و ناخالص هستند، استفاده شود.چراکه این املاح بعد از خشک شدن بر روی سطح آجر به شکل شوره نمایان خواهند شد.آب دادن دیوار باید دو یا سه بار و با آب زلال و قبل از بندکشی صورت گیرد. نباید بعد از بندکشی دیوار آب داده شود زیرا در این صورت نمک هایی که در ملات سیمان وجود دارند با آب شسته شده و پس از رسیدن به سطح آجر شوره ایجاد می کنند.
نباید به منظور صرفه جویی در آب دیوار آجرنما با آب تخلیه شده از استخر و نیز پس آب شست و شوی
دستان کارگران و در کل هر آب آلوده ی دیگر خیس شود.
دیوار های ساخته شده با بلوک لیکا در برابر اتش سوزی بسیار مقاوم تر از دیوارهای 3 جداره ساخته شده با بلوک سفالی می باشند.
- ضریب هدایت حرارت از بلوک سفالی حدود 1 تا 1/35 وات بر متر می باشد این در حالی است که این ضریب در بلوک لیکا با چگالی حدود 950 کیلو گرم بر متر می باشد. ضرایب گفته شده به این معنی است که بلوک لیکا دارای مقاومت حرارتی معادل 6 برابر بیشتر از بلوک سفال است.
- در حین عبور دادن تجهیزات تاسیساتی از دیوارهای ساخته شده با بلوک سفالی میزان پرتی و خرابی سفال بسیار بیشتر است و این در حالی است که با بلوک لیکا چنین مشکلی وجود ندارد.
نزدیک بودن لوله ها و کابل های برق به یونولیت از دیگر اشکالات دیوارهای 3 جداره می باشد زیرا در صورتی که برق های ساختمان اتصالی پیدا کنند باعث ایجاد حریق و آتش سوزی بیشتر در ساختمان می شود